infowish.dk

Forum - Generelt: LæserbreveTilbage

: Læserbreve

Oprettet og modereret af
LUK

     
Log på for at
se hele tråden...
(12 svar)

#1 Oprettet:

Læg dit læserbrev herind og læs Paddes og mit:
Pottervrøvl.

Vi er to piger, der læser Harry Potter i store mængder. Vi har nu til vores store fortrydelse set Harry Potter filmene.
De følger ikke bøgerne, instruktøren siger selv, at det er fordi, at de ikke har penge nok til det. Men det er noget vrøvl! De har masser af penge, vi hører selv om alle dem der er blevet rige på grund af Harry Potter filmene. Så penge er der nok af. Og selv om de ikke havde penge til det, ville det ikke være svært at ændre nogle ting i filmene, så de kunne følge bøgerne en smule mere uden store omkostninger.
Det er også lykkedes dem af få fjernet den stemning, der er imellem lærere og elever på Hogwarts.
Vi håbede på bedre Harry Potter film, da vi hørte om den nye instruktør, men det fik vi ikke, for de skuespillere der er nu, især børneskuespilleren, spiller for dårligt til en tre timers lang film, det orker vi seere, jo ikke at se på!
Og at Daniel Radcliffe (Harry Potter) ikke har fået grønne øjne i filmene, er jo simpelthen helt væk i vejret. Langt fra ses de blå øjne han har, ikke særlig godt. Men når man zoomer tæt på, som de gør i filmene, ses det tydeligt. I bøgerne er det en meget stor ting, at Harry Potters øjne er grønne efter hans moder, så de kunne jo have givet Daniel Radcliffe grønne kontaktlinser på i filmene, så han bare ville ligne Harry Potter en smule.
Nu kan vi bare håbe at 4’eren bliver bedre, men tror det ikke.

 


Du er ikke logget på og kan derfor ikke skrive svar.