infowish.dk

Vittigheder / JokesAv av!

Der var engang en mand som gik en tur i en skov.
Da det så blev mørkt, blev han overrasket af et frygteligt uvejr. Han kikkede sig omkring, og så et lys fra et hus.

Han løb derhen og bankede på, og en gammel kineser åbnede. Ja, han måtte godt sove der natten over, men hvis han gjorde det med kineserens datter, så blev han udsat for de tre værste kinesiske torturer i verden. Ja, tænkte han det gik nok, og datteren var alligevel ikke SÅ pæn igen...

Midt om natten vågnede han, og tænkte at datteren måske var lidt pænere. Så han sneg sig ind til hende, og gjorde det med hende. Næste morgen vågnede han, og så at der lå en sten på maven af ham. Der var et skilt på den:

Kinesisk tortur nummer 1: sten på maven. Nå, tænkte han, hvis det er sådan kan jeg da være helt rolig. Så gik han hen til vinduet for at smide den ud, men da han havde gjort det, så han så et skilt i vinduet, hvor der stod: Kinesisk tortur nummer 2: højre testikel bundet til stenen. Nå, men så sprang han selvfølgelig ud af vinduet. Udenfor stod der et skilt: Kinesisk tortur nummer 3: venstre testikel bundet til sengen!

[Gør til favorit joke] [Direkte link]
Antal personer som har denne som favorit: 0

- Oprettet af Klaus
fredag  28. jan 2005 kl. 09:56

Soldaten

En soldat, udstationeret i Libanon, fik et brev fra sin kæreste. Hun skrev følgende:

"Kære Morten, Jeg må desværre bryde vores forhold. Afstanden er alt for stor. Desuden har jeg været dig utro to gange, selvom det ikke betød noget for mig, så føler jeg ikke det er retfærdigt for hverken dig eller mig. Vil du være sød at returnere billedet af mig. Mona"

Soldaten, som selvfølgelig blev rasende, spurgte sine soldaterkammerater om de kunne gøre ham en tjeneste. Han skulle låne billeder af kærrester, søstre, kusiner osv. Da han havde samlet alle billederne - 57 i alt - og selvfølgelig kun de flotteste piger var udvalgt - skrev han følgende besked og lagde sammen med billederne, som han sendte til Mona:

"Kære Mona, Jeg beklager, men jeg kan ikke helt placere dig. Kan du ikke tage dit billede ud af bunken selv og så sende resten retur til mig? Pas godt på dig selv. Morten"

[Gør til favorit joke] [Direkte link]
Antal personer som har denne som favorit: » 4

- Oprettet af Klaus
torsdag 27. jan 2005 kl. 15:57

De døde nonner

En gruppe nonner skulle på tur og stod og ventede på bussen, da den pludselig kom jordende og pløjede alle nonnerne ned...

Som nonner ryger de selvfølgelig direkte i himlen,
og ved perleporten møder de Skt. Peter.

"Jeg er nødt til at stille de damer et spørgsmål inden jeg lukker Dem ind, det er en ren formsag" siger Skt. Peter. "Søster Mary" spørger han "har du nogensinde rørt en Penis?" Søster Mary fniser og siger "Ja, jeg rørte engang spidsen af en mands penis".

"Så længe det kun var spidsen" siger Skt. Peter. "Vask dine fingerspidser i vievand, så er du klar til at komme i himlen." Søster Mary dypper sine fingre i Vievand.

Skt. Peter fortsætter "Og dig søster Marie, har du nogensinde rørt en penis?". "Ja" svarer søster Marie "engang jeg var på stranden skulle jeg træde over en nøgen mand og min fod snittede hans penis."
"Så længe det kun var din fod" siger Skt. Peter "skyl din fod i vievand og du er klar til at komme i himlen."

Pludselig opstår der uro blandt nonnerne og Søster Benedicte maser sig frem i køen, da hun har mast sig frem forrest, spørger Skt. Peter "Søster Benedicte, hvorfor har du så travlt?"

Søster Benedicte svarer "Hvis jeg skal gurgle hals i vievandet, så vil jeg helst gøre det inden Søster Karen dypper sin røv i det."

[Gør til favorit joke] [Direkte link]
Antal personer som har denne som favorit: » 4

- Oprettet af Klaus
torsdag 27. jan 2005 kl. 09:36

Gratis øl!

En mand rejser rundt i landet og har fundet en teknik til altid at få gratis øl på barer og kroer i de forskellige byer.

Han regner ud, hvilken politiker, byens indbyggere nok ikke kan lide, hvorefter han sviner den pågældende til. Så plejer der altid at være en, der giver en drink.

En aften er han så kommet godt ud på landet i Jylland og kommer ind på den lokale. Han har tænkt, at de nok er venstrebønder alle sammen og råber derfor: "Nyrup ligner røven på en ko!".

Fire store gutter griber ham straks og kyler ham ud fra stedet. Forundret prøver han så den følgende aften med et "Anders Fogh ligner røven på en ko!".
Igen bliver han smidt ud. Den tredje aften går han forsigtigt op og siger til bartenderen:

"Hvad i alverden er det er for en by, hvor man hverken må svine Nyrup eller Anders Fogh til?"

"Det skal du da være velkommen til, men vi ser helst ikke, man taler grimt om vores køer. "

[Gør til favorit joke] [Direkte link]
Antal personer som har denne som favorit: » 6

- Oprettet af Klaus
torsdag 27. jan 2005 kl. 09:28

Blondine hos lægen

Blondine er hos sin læge.

Cindy: Doktor, doktor, jeg får ondt i det ene øje, når jeg drikker kaffe.

Lægen: Har du prøvet at fjerne skeen?

[Gør til favorit joke] [Direkte link]
Antal personer som har denne som favorit: 0

- Oprettet af Klaus
tirsdag 25. jan 2005 kl. 22:53


» Næste 5 vittigheder